Humanitarne akcije

УСПЕШНО ЗАВРШЕНА ЈОШ ЈЕДНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА!

Ученици наше школе сакупили су велику количину чепова и слаткиша и све послали деци у Дечјем селу у Сремској Каменици, деци у Сигурној кући и Свратишту и на тај начин учествовали у акцији Седма новосадска трка - "Трчим за дечји осмех".
Медаља и захвалница остају нам за успомену.

           

Похваљујемо све ученике који су учествовали у овој хуманитарној акцији.

________________________________________________
ЈОШ ЈЕДНА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

На састанку Ученичког парламента донета је одлука да се придружимо хуманитарној акцији: Седма Новосадска трка -''Трчим за дечији осмех'', у организацији Високе Пословне школе из Новог Сада.

Одлучили смо да ученици наше школе скупљају чепове и слаткише, у периоду од 24.02. до 06.03.2020. године, које ћемо уручити деци из ''Дечијег села'', ''Сигурне куће'' и ''Свратишта за децу''.

Трка ће се одржати у недељу, 08.03.2020.године у Каменичком парку.

Позивамо све ученике основне и средње школе, да у периоду од 24.02. до 06.03.2020. године донесу у школу чепове и  и слаткише, и да их убаце у кутију и балон за воду, који ће бити постављени у ходнику школе.

    
______________________________________________________

Pomoć deci iz Sigurne kuće

Učenički parlament pokrenuo je humanitarnu akciju "Pomoć deci iz Sigurne kuće".
Cilj ove akcije je da svi budemo humani i pomognemo drugoj deci tako što ćemo doneti slatkiše, napraviti slatki paket, uručiti im poklon i upoznati ih sa radom naše škole.
Akcija prikupljanja slatkiša traje od 25.novembra do 4. decembra 2019. godine.
 
Pokažimo svojim delima da humanost nije samo lepa reč!
Za ovu priliku osmišljena je i posebna "baletska, slatka kutija".


       
______________________________________________________

Učenici naše škole su 20.decembra 2019. godine obišli Sigurnu kuću i odneli "slatku baletsku kutiju". Učenike je primila direktorka Nada Padejski Šekerović, zajedno su obišli Sigurnu kuću i smeštaj njenih štićenika i dogovorili se o stalnoj saradnji i druženju.